Over Astro Inzicht

Ik ben Anneke Everaarts, astroloog met veel enthousiasme en bezieling voor mijn vak.

Doordat ik de uitdagingen in mijn leven niet uit de weg ben gegaan, kijk ik daar nu met trots en tevredenheid op terug.

Levenslustig als ik ben, kwam ik in 1999 met astrologie in aanraking en het liet me niet meer los. Vanuit deze persoonlijke interesse en nieuwsgierigheid ontwikkelde zich mijn bewustwording.

In 2003 besloot ik mijn baan in het bedrijfsleven op te zeggen en de vijfjarige HBO Beroeps-opleiding tot praktijkvoerend Astroloog te gaan volgen. In juni 2008 studeerde ik af en opende ik mijn Praktijk voor Astrologie; Astro Inzicht.

Sindsdien kom ik steeds meer met persoonlijke begeleiding en gezondheidsaspecten in aanraking, waardoor ik me ben gaan specialiseren in coaching vanuit de horoscoop. Ook is de bewustwording rondom Aandacht voor Jezelf op Vlieland ontstaan vanuit de wens aaneengesloten met een kleine groep te werken in retraite met verzachtende bezinning. In dat jaar introduceerde ik in groepsverband de maancycli en ontstond Bewustwording van de Nieuwe Maan. Vanaf 2017 zijn mijn Bezinningsreizen een feit en zo beweeg ik naar heelwording en bewustwording. De geboorte horoscoop is hierbij steeds hèt meest passende instrument gebleken voor persoonlijke inzichten.

Wat mij buitengewoon boeit in mijn vak als astroloog is het aanreiken van heldere inzichten vanuit de horoscooptekening als energetisch kompas. De snelheid waarmee persoonlijke informatie kan worden verkregen werkt zeer verhelderend en effectief. Wat ik kan betekenen is het geven van inzichten in bewustwordingsprocessen en vaak wordt dit als welkome bevestiging ervaren. Elke verandering van koers geeft inzichten, vernieuwing en daarmee impulsen richting de essentie van het zielenpad. Het leven dat geleefd en beleefd mag worden, zonder oordeel en geheel volgens het eigen wijze zelf.

Wat ik kan betekenen is het geven van inzicht en helderheid in een bewustwordingsproces en vaak wordt dit ervaren als een vorm van bevestiging. Juist die bevestiging heeft bewustwording tot resultaat en zo ontstaat een vorm van rust. Daar waar onbewuste processen bewust worden kan balans en herstel een kans krijgen.

Wat mij drijft in mijn vak als astroloog is het terugbrengen van astrologie als waardevolle informatiebron in de huidige maatschappij, op mijn invoelende manier. De huidige veranderende tijd, waarin we nu leven, is voor mij een grote uitdaging. De uitdaging die ik zoek in mijn werk heeft te maken met het benoemen en herontdekken van iemands kwaliteiten en passie. Het is nooit te laat om te worden wie je werkelijk bent!

Kortom; “Je terugbrengen bij je innerlijke kracht, degene die je bedoeld bent te zijn”.

 

Tarieven

Het tarief is 65 euro per uur en er wordt een uur voorbereiding gerekend voor een horoscoopconsult.
​Voor een bedrijfsanalyse is mijn tarief exclusief BTW.
Het consult mag worden opgenomen.

Kan ik je ergens mee helpen?