Astrologie Aanbod

Horoscoop Duiding

Een duiding van een horoscoop vraagt voorbereiding met daaropvolgend een horoscoop consult.

Jaarlijkse prognose / Solaarhoroscoop

Deze horoscoop wordt meestal gemaakt op of rond je verjaardag. Een solaarhorscoop kan als horoscoop voor het nieuwe jaar worden beschouwd.

Vraaghoroscoop

Deze horoscoop kan gericht zijn op een actueel thema. Wanneer er al eens een horoscoop is gemaakt.

Relatiehoroscoop

Dit is een horoscoop van 2 personen, die samen een relatie hebben, in de breedste zin van het woord.

Kinderhoroscoop

Na het maken van deze geboortehoroscoop is het mogelijk, dat het consultgesprek alleen of samen met één- of beide ouder(s) wordt gevoerd.

Babyhoroscoop

Dit is een schriftelijke- en korte horoscoopduiding van de baby en waarin de behoeften zichtbaar worden gemaakt.
 

Horoscoopduiding

Een duiding van een horoscoop vraagt voorbereiding met daaropvolgend een consult van minimaal een uur. Van dit consult mag je een geluidsopname maken om later eventueel nog eens na te luisteren. Wanneer blijkt dat tijdens het consult een bepaald onderwerp of levensgebied meer aandacht vraagt is een vervolggesprek aan te raden, zodat er meer duidelijk wordt over een persoonlijk thema of levensgebied.

 

Jaarlijkse Prognose / Solaarhoroscoop

Deze horoscoop wordt meestal gemaakt op of rond je verjaardag. Een solaarhoroscoop kan als horoscoop voor het “nieuwe jaar” worden beschouwd. Deze horoscoop geeft zicht op ervaringen, waar mogelijk het komende jaar nadruk komt te liggen.

Vraaghoroscoop

Deze horoscoop kan gericht zijn op een actueel thema. Wanneer er al eens een horoscoop is gemaakt, kan er na verloop van tijd behoefte zijn om naar actuele thema’s te kijken. Vooral interessant om bij een grote beslissing of verandering in het leven na te gaan, wat de horoscoop voor inzicht laat zien.

Een vraaghoroscoop kan ook gaan over een losstaand feit of over een gebeurtenis waarop je graag een antwoord wilt. Het moment (tijdstip) waarop je de vraag stelt of wanneer deze in je gedachten komt is weer nodig voor het maken van deze specifieke horoscoop.

Relatiehoroscoop

Dit is een horoscoop van 2 personen, die samen een relatie hebben, in de breedste zin van het woord. Voor de horoscoopduidingen worden drie aparte consultgesprekken gevoerd, eerst de individuele gesprekken met daaropvolgend het gesprek over de relatie. Dit vraagt een uitgebreide voorbereiding met daaropvolgend de gesprekken. Net als bij een persoonlijke horoscoop kunnen zich ontwikkelingen voordoen in een relatie, waar beide personen inzicht in willen krijgen. Diverse thema’s kunnen aan bod komen, zoals; persoonlijke behoeften, communicatie, gezamenlijke interesses, etc. Een relatiehoroscoop is verhelderend, om meer zicht te krijgen op elkaar.

Kinderhoroscoop

Na het maken van deze geboortehoroscoop is het mogelijk, dat het consultgesprek alleen of samen met één- of beide ouder(s) wordt gevoerd.
In overleg bespreken we wat voor het kind het beste zou zijn.

Babyhoroscoop

Dit is een schriftelijke- en korte horoscoopduiding van de baby en waarin de behoeften zichtbaar worden gemaakt. Een uniek cadeau waar de ouders iets aan kunnen hebben in hun zorg voor hun pasgeboren zoon of dochter. Bijzonder om te mogen ontvangen en zeer persoonlijk om te geven!

Cadeaubon

Herken je dat? “Een cadeau vinden voor iemand die “alles” al heeft!” Een persoonlijke horoscoop is dan een leuk idee! Ook als persoonlijk huwelijkscadeau. Met deze kadobon geef je de jarige, een jubilaris of je geliefde iets bijzonders en heel unieks!

Kan ik je ergens mee helpen?