30 nov. – 14 dec. 2021- 15 daagse bezinningreis Egypte

Agenda, Bezinningsreizen

30 nov. t/m 14 dec. 2021
15-daagse Bezinningsreis Egypte

​Ook zo toe aan rust en aandacht voor jezelf?
Weet je even niet meer wat jij werkelijk wilt?
Dan is deze reis zeker weten iets voor jou!

Egypte is een magisch land en dè energetische krachtplaats bij uitstek.
Verstilling en rust ervaren maakt dat je steeds meer in contact komt met jouw eigen unieke kracht.
Leeft er in jou ook een behoefte om af te stemmen op jeZelf?
Meld je dan aan voor deze bijzondere verstillende Bezinningsreis!

Aanvullende informatie stuur ik je graag toe.
Je mag mij en/of iemand van de reis ook altijd bellen of mailen, graag zelfs!

info@astro-inzicht.nl voor een berichtje en bellen of appen kan naar mijn nummer 06-28995374.

Datum: 30 nov t/m 14 dec 2021
Locatie: Egypte

Ja, ik ontvang graag meer informatie

Bezinningsreis 30 november 2021

4 + 4 =

Bezinningsreis Marokko, november 2019:

Waarom ik precies naar de Sahara wilde wist ik niet, maar dat ik wilde gaan wist ik wel. En van die beslissing heb ik geen spijt gekregen!

Anneke haar enthousiasme over slapen onder de sterren, mediteren bij zonsopgang en wandelen in stilte, was heel aanstekelijk en er was geen woord van gelogen.

Van te voren schoten er wel gedachten door me heen over het vele zand, de hitte en de basic-omstandigheden (in de woestijn heb je geen stromend water en sanitair): 'zou ik dat wel aan kunnen en er aan kunnen wennen?'
Eerlijk is eerlijk, het was wel even wennen maar dat ging super snel. Al snel voelde ik me één met de stilte en de omgeving. En kon ik me voorstellen hoe nomaden door de woestijn trokken en leefden.

Ondanks de basicomstandigheden werd al het eten hygiënisch bereid en heb ik geen last van mijn stoelgang gehad. Het eten was smakelijk en vers bereid. Het brood werd ter plekke in het vuur gebakken! Ik vond het vooral fijn om letterlijk zo dicht bij de aarde te leven. Door het slapen op de grond, het eten en zitten rondom het kampvuur maakt dat je goed kunt aarden.

De stilte was echt intens. Ik had tijd nodig om te wennen aan nagenoeg geen omgevingsgeluid in de woestijn. Daardoor werd ik me pas echt bewust van het lawaai in mijn hoofd, dat ik dus minder goed hoor in Nederland. Daar is bijna altijd geluid om je heen, als het geen auto is dan wel een vogel. Maar na een dag was ik gewend aan de intense stilte in de woestijn. Het maakt dat je gemakkelijker naar binnen kunt keren en de tijd kunt vergeten.

Je hebt echt de tijd en ruimte om even stil te staan bij alles in je leven. Daardoor werden bepaalde beslissingen voor mij ineens duidelijk. Anneke is meerdere keren op deze plek geweest en kon daardoor goede tips geven over hoe je voor te bereiden op de tocht. Ze staat elk moment voor je klaar. Er is ook ruimte om 1 op 1 met haar te spreken als je dat wilt. Anneke komt op mij over als een warme, betrokken en intuïtieve vrouw en dat merk je in de manier waarop ze de reis organiseert en begeleidt; met veel zorg en aandacht.

Aukje Paulusma

Paulusma Communicatie

Kan ik je ergens mee helpen?