Astrologie

Astrologie is de samenhang tussen een gebeurtenis aan de hemel en de weerspiegeling van hetzelfde moment op aarde. Een horoscoop is een tekening van zo’n momentopname. Wat er in de bladen staat is dus beslist géén persoonlijke horoscoop. Van geboortedatum, geboorteplaats en het exacte tijdstip wordt een berekening gemaakt, wat als uitkomst een tekening met symbolen geeft.
Deze tekening is het uitgangspunt, waarmee informatie verkregen wordt over persoonlijke kenmerken en eigenschappen.

 
ASTRO INZICHT betekent inzicht in:
 • mogelijkheden, aanleg en talenten
 • gebeurtenissen achteraf
 • ontwikkelingen in de toekomst
 • bewustwording
 • opleiding en beroepskeuze
 • de overgang naar een andere levensfase
 • relationele processen
 • datgene wat op dit moment belangrijk is
 

Bovenstaande aspecten kunnen zowel met persoonlijke- als met zakelijke aspecten te maken hebben.

 

Zakelijk Bedrijfsadvies

Bedrijfsadvies kan worden gegeven vanuit de Bedrijfshoroscoop. Een bedrijf is ooit gestart met een inschrijving bij de Kamer van Koophandel, waarbij tijdstip en datum waarop dit plaatsvond is te gebruiken voor het maken van de symbolentekening. De methodiek die ik daar vervolgens bij gebruik noem ik de "Bedrijfsklok". Elk bedrijf, groot of klein, maakt in de loop van de tijd verschillende ontwikkelingen door, qua groei, personeel, afzetmarkt en financiën. Deze ontwikkelingsstadia zijn te volgen en geven inzichten over de fase waarin het bedrijf zich bevindt. 

Mijn astrologisch advies resulteert in een consultgesprek en eventueel aangevuld met een bedrijfsrapport, waarbij u bruikbare inzichten krijgt over de zakelijke fase van uw bedrijf. Waar het bedrijf zich in deze fase mee bezig kan houden of waar de focus zou kunnen komen te liggen. Het inzicht dat hierdoor ontstaat genereert bruikbare informatie die kan worden ingezet voor bedrijfsmatige besluitvorming of het focussen op de toekomst. Bewustwording van een bepaalde verandering werkt verhelderend en kan als aanvullende informatie of zelfs bevestiging van een bepaald idee worden gebruikt. Advies en inzicht vanuit de "Bedrijfsklok" is zeer effectief en waardevol. Zeker wanneer het gaat om van uw bedrijf.

 

Horoscoopduiding 

Een duiding van een horoscoop vraagt voorbereiding met daaropvolgend een horoscoopconsult van minimaal anderhalf uur. Van dit horoscoopgesprek kan een geluidsopname gemaakt worden, om later eventueel na te luisteren. Indien gewenst is het mogelijk een uitgewerkt verslag te krijgen over dat wat aan de orde kwam. Wanneer blijkt dat tijdens het consult een bepaald onderwerp of levensgebied meer aandacht vraagt is een vervolggesprek aan te raden.

 

Jaarlijkse Prognose / Solaarhoroscoop

Deze horoscoop wordt meestal gemaakt op of rond je verjaardag. Een solaarhoroscoop kan als horoscoop voor het "nieuwe jaar" worden beschouwd. Deze horoscoop geeft zicht op zaken, waarop het komende jaar de nadruk komt te liggen.

 

Vraaghoroscoop

Deze horoscoop kan gericht zijn op een actueel thema. Wanneer er al eens een horoscoop is gemaakt, kan er na verloop van tijd behoefte zijn om naar actuele thema's te kijken. Vooral interessant om bij een grote beslissing of verandering in het leven na te gaan, wat de horoscoop voor inzicht laat zien.

Een vraaghoroscoop kan ook gaan over een losstaand feit of over een gebeurtenis waarop je graag een antwoord wilt. Het moment (tijdstip) waarop je de vraag stelt of wanneer deze in je gedachten komt is weer nodig voor het maken van deze specifieke horoscoop, die overigens "uurhoek" wordt genoemd.

 

Relatiehoroscoop

Dit is een horoscoop van 2 personen, die samen een relatie hebben, in de breedste zin van het woord. Voor de horoscoopduidingen worden drie aparte consultgesprekken gevoerd, eerst de individuele gesprekken met daaropvolgend het gesprek over de relatie. Dit vraagt een uitgebreide voorbereiding met daaropvolgend de gesprekken. Net als bij een persoonlijke horoscoop kunnen zich ontwikkelingen voordoen in een relatie, waar beide personen inzicht in willen krijgen. Diverse thema's kunnen aan bod komen, zoals; persoonlijke behoeften, communicatie, gezamenlijke interesses, etc. Een relatiehoroscoop is verhelderend, om meer zicht te krijgen op elkaar.

 

Kinderhoroscoop

Na het maken van deze geboortehoroscoop is het mogelijk, dat het consultgesprek alleen of samen met één- of beide ouder(s) wordt gevoerd.

 

Babyhoroscoop

Dit is een schriftelijke horoscoopduiding in een uniek handgebonden boekwerk. Een persoonlijk geboortekado voor de ouders en de baby, waarbij ik veel zorg aan inhoud en vormgeving besteed. Een zeer fraai en origineel kraamkado. Bijzonder om te mogen ontvangen en zeer persoonlijk om te geven!

 

Kadobon 

Herken je dat? "Een kado vinden voor iemand die "alles" al heeft!" Een persoonlijke horoscoop is dan een leuk idee! Ook als persoonlijk huwelijkskado. Met deze kadobon geef je de jarige, een jubilaris of je geliefde iets bijzonders en heel unieks!

 

Astro Party (www.astroparty.nl)

Leuk en verrassend om met een groepje mensen kennis te maken met astrologie. Op een speelse manier ervaren wat astrologie inhoudt en wat het voor je betekent. Neem gerust kontakt op om samen te bekijken hoe we er een leuke middag of avond van kunnen maken.

Kennis van astrologie hoef je niet te hebben om dit spel te kunnen spelen. Wel is het leuker als je interesse hebt.

Speciaal geschikt voor:

 • Groep vrienden/vriendinnen
 • Een "Tiener-verjaardag" 
 • Vrijgezellenparty
 • Verjaardag
 • Team, groep collega's
 • Familiedag
 • Een "Tiener-feest" (Speciaal voor jongens en meiden die iets nieuws willen organiseren en geïnteresseerd zijn in astrologie.) 

Kortom;
Graag neem ik jullie mee "op reis" door de dierenriem en maken we er een inspirerende ervaring van. Eén waar je nog lang over na kunt praten!

 

Bedrijfsuitje

Op een spontane manier kennismaken met het persoonlijke kompas!
Collega's onderling kennen elkaar vaak goed of denken elkaar goed te kennen. Iedereen neemt iets persoonlijks mee in die groep en samen wordt dit de groepsdynamiek. Vind je het interessant om eens met elkaar te kijken naar dit menselijke samenspel, dan is dit bedrijfsuitje iets voor jou en je collega's. Laat je verrassen door de symbolen en ontdek welke koers jullie volgen, gezamenlijk of individueel.